- Kimtallet ble målt til 450 hos testlaboratoriet Eurofins. Bassenget ble umiddelbart stengt da resultatet forelå. Det vil gjenåpne når perfekte forhold påvises, forhåpentligvis fredag 2. februar, melder Eidsvoll kommune på sine nettsider. 

Kun velværebassenget og barnebassengene er åpne for publikum. Kaldkulp og boblebad har vært stengt i lengre tid i påvente av tekniske utbedringer.

Det var Romerikes Blad som omtalte saken føst.

AVLYST NM-KVALIK

Kvalifisering til NM i vannsklie på Råholt Bad fredag 2. februar avlyses som følge av stengt idrettsbasseng. 
Ny dato blir satt etter gjenåpning, melder kommunen.

Hundrevis rammes

Samtidig har Eidsvollhallen vært stengt siden midten av desember, og er fortsatt stengt på ubestemt tid. Det er kommunelegen som har stengt bassenget på grunn av vannkvaliteten.

LES OGSÅ: Kontroll av bassengdiriften i Eidsvollhallen

Som følge av dette står nå hundrevis av svømmere uten tilbud. 

Blant de faste brukerne av svømmebassenget i Eidsvollhallen som rammes, er fem skoler, de kommunale fysioterapeutene, Eidsvoll og Hurdal Røde Kors, Eidsvoll Dykkeklubb og Eidsvoll svømmeklubb.

– Svømmeklubben taper store penger når svømmebassenget er stengt, påpekte Torkil Røseid som er far til en aktiv svømmer tidligere denne uka til EUB.

LES OGSÅ: Hundrevis uten svømmetilbud


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.