For flere tiår siden var Eidsvoll-Odalsruta en egen avdeling i NSB. Nå gjenoppstår bussruta. I en prøveperiode fram til 1. juli skal det kjøres to minibusser fram og tilbake på morgenen og tilsvarende på ettermiddagen.
Første buss kjører fra Sand i Nord-Odal klokka 06.20 og tilbake fra Eidsvoll til Sand klokka 07.01. Den andre går to timer seinere.
På ettermiddagen går bussen fra Sand klokka 14.21 og tilbake klokka 15.01. Også på ettermiddag blir det et nytt tilbud to timer seinere.
Bussene tar også med passasjerer på Eidsvoll-sida av fylkesgrensa.
Den første bussen 4. januar var ikke akkurat overfylt.
- Det var med tre passasjerer fra Sand, men minst én av dem kjøpte månedskort, sier områdeansvarlig Lasse Jordbru i Hedmark trafikk.
- Vi har annonsert tilbudet gjennom flyers og på nettsida til Nord-Odal kommune. Men det er gjerne slik at det blir lettere å markedsføre et tilbud når det først er på plass, sier han og håper på flere passasjerer.
- Men vi har ikke satt noe bestemt antall reisene for å videreføre tilbudet når prøveperioden er over, legger han til.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.