Sæther har gjennomført flere byggeprosjekter, spesielt på Ingelstunet og i Nystulia. Sannsynligvis blir også den store planlagte utbyggingen på Skjønnhaugtunet realisert i hans regi.

– Dette har medført oppdrag for lokale entreprenører, og det har bidratt til tilflytting og økt omsetning i lokal servicenæring/butikker. Sæther har også bidratt med mye infrastruktur på Ask, langt utover det man kan forvente av en utbygger. Alt til beste for innbyggerne. I tillegg er han veldig opptatt av utviklingen på Ask. Gjennom styreverv i Ask StorVel er han engasjert i sentrumsutvikling, Parken og Kulturhuset, blant annet. Han står på med stort engasjement for å skape et trivelig sentrum, som igjen vil føre til økt handel. Odd er en ekte Gjerdrum- og Ask- entusiast, og resultatene av hans innsats har stor betydning for næringslivet i sentrum. Vi har også fått flere henvendelser fra våre medlemmer, om å foreslå Odd Sæther, heter det blant annet i Ask StorVels begrunnelse for nominasjonen.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.