- Landsbykassen er en abonnementsordning med ferske økologiske grønnsaker fra Hurdal Økolandsby, sier Kristin Seim Buflod.
LES OGSÅ: Den første Bærekraftfestivalen i Økolandsbyen gikk på skinner

HENTES I LANDSBYEN

- Varene bestilles på nett og hentes i landsbyen hver torsdag. Vi setter i gang nå i dag, torsdag. Det vil bli enkel servering og smaksprøver, påpeker Seim Buflod.
Ukens kasse inneholder sukkererter, oregano, mynte og forskjellige typer salater og oppskrifter.

Organisk-biologiske prinsipper

- Økolandsbyen produserer grønnsaker og urter etter organisk-biologiske prinsipper. Småskala med hendene i jorda og masse kjærlighet, sier Kristin og forteller at det også er mulig å bestille større kvanta.
- Hvis man vil kjøpe stort av noe, til for eksempel tørking eller forvelling, kan man bestille det på forhånd, sier hun.
Landsbykassen kan hentes hver torsdag, og at det i tillegg vil bli åpent utsalg av grønnsaker disse dagene.
LES OGSÅ: Fant livet de søkte i Økolandsbyens aktivhus

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.