Sykkelen har frivilligsentralen gitt videre til Gjestad bo- og aktivitetssenter.

- Dette gjør at en ansatt ved bo- og aktivitetssenteret kan ta med seg to beboere ut på sykkeltur samtidig. Denne sykkelen er kjempefin, sier Fjeld Hovden.

Hun har nå sendt ut 150 «frierbrev» til næringsdrivende i Ullensaker i håp om å skaffe midler til flere sykler.

- Hadde vi greid å få til fem-seks sykler til hadde det jo vært kjempeflott, sier Fjeld Hovden.

Hun opplyser at prisen for en trehjuls elsykkel er 50.000 kroner.

- Vi er kjempeglade for denne sykkelen. Nå kan vi få med beboere ut på litt lengre turer selv om de ikke er så gode til beins, sier Lene Hansen, avdelingsleder ved Gjestad bo- og aktivitetssenter.

Hun mener sykkelen kan bidra til en enda bedre eldreomsorg.

- Den kan bidra til bedre livskvalitet. Det skal ikke være kjedelig å komme på sykehjem. Vi har drømt om en sånn sykkel lenge, så den vil bli brukt mye, sier Hansen.

LES OGSÅ: Trenger kandidater til årests frivillighetspris

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.