Eiendomsskatten er usosial og urettferdig og rammer uavhengig av den enkeltes inntekt og formue. Folk med eldre større eiendommer risikerer å bli jaget fra gård og grunn på grunn av denne skatten.

Vi har ved flere anledninger også sett reportasjer om hvordan skatten påvirker familiers økonomi. Vi har sett at flere ikke ser annen mulighet enn å ta barna ut fra barnehage og SFO for å få mulighet til å kunne betale denne uverdige dobbeltbeskatningen. Først er inntekten beskattet, så er kjøp av bolig ilagt dokumentavgift og i tillegg betales årlig formuesskatt av eiendommens verdi. Veldig mange har også store lån på boligen, og er det riktig at vi må betale eiendomsskatt på eiendom som banken i realiteten eier?

Egen bolig er i Norge en grunnleggende menneskelig rett og behov, og ikke et primært skatteobjekt. Fremskrittspartiets landsmøte vil fjerne hele loven og ber om at det fremmes et forslag om opphevelse fra 2020.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.