I fjor kom det 800 besøkende da Eidsvoll Lionsklubb inviterte til aktivitetsdag på Farmen-gården Løntjernbråten i Gullverket.

Førstkommende søndag blir det mulighet til å gjenoppleve suksessen.

– Det blir anledning til å komme inn i Farmen-huset, og utenfor blir det en rekke aktiviteter, sier Ole Martin Røsrud i Lions

Han ramser opp fisking, kano- og kajakkpadling med instruksjon, demonstrasjoner og salg. Lesja gårdsbutikk kommer med sine produkter, og Gullverkstallen tilbyr riding. Det blir salg av syltetøy, bakevarer med mer der inntektene går til Lions’ barnehjem i Vilnius, og historielaget, turlaget, handikaplaget,  Gullverket Cirkumferens, skogeierforeningen og Eidsvoll Almenning har stands.

Det blir grilling og salg av pølser, hamburgere, kaffe, kaker og brus samt nyplukkede poteter og gulrøtter.

All parkering må foregå nede ved Lynesvangen. Derfra er det 1,7 kilometer opp til Farmen-gården.

– Vi setter opp buss for dem som synes det blir for langt å gå, forteller Ole Martin Røsrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.