Som et ledd i sin miljøsatsing har Øvre Romerike Avfallsselskap (ØRAS) inngått avtale med Elstad Oljesenter AS på Kløfta om kjøp av det biobaserte drivstoffet HVO Diesel 100 fra Preem.

– Vi ser i dag en økende miljøbevissthet rundt valg av drivstoff og at flere velger fornybart. At ØRAS som et interkommunalt selskap nå velger HVO Diesel 100 er et svært positivt miljøsignal som vil bidra til reduksjon i fossile CO₂-utslipp. Dette er den første avtalen om leveranser av HVO Diesel 100 som vi gjør til et interkommunalt renovasjonsselskap, sier Olaf Thorheim i Elstad Oljesenter i en melding.

– Avtalen er et av flere tiltak vi gjennomfører for å redusere vårt miljøavtrykk. Vi jobber også med å kjøpe maskiner og utstyr som bruker mindre drivstoff. Vi har også et eget fyringsanlegg som varmer opp våre bygg og som bruker egenprodusert ren flis som er produsert på treverk fra gjenvinningsstasjonen, sier Arild Snekkerhaugen, driftssjef i ØRAS.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.