• INTERESSE. Det var stor interesse, og over 400 personer møtte opp til realfagsdag på Nannestad videregående skole. Foto: Nannestad vgs.

– Over 400 gjester ønsket å få med seg begivenheten. Nannestad kommune har nettopp blitt valgt ut som en av 11 nye realfagskommuner, og det var ingen tvil om at realfagsinteressen er stor i Nannestad, sier Theresa Myran, utviklingsleder studiespesialisering ved Nannestad videregående skole

Fysiker og «Edutainer» Selda Ekiz kom til Nannestad videregående skole for å eksperimentere og underholde. Hele 421 barn, unge og voksne fra nærmiljøet strømmet til for å være med på en dag med moro. De besøkende kunne prøve seg på robotbygging med Robotklubben, få ansiktsmaling av elevene på Nannestad Hudpleie og lage egne papirraketter og skyte opp disse. Kantinen på skolen var og åpen, der kunne man blant annet få smake på ost- og chilipølsen Restaurant og matfag elevene tok gull med under NM i kjøttprodukter. Fysikkshowet ble varmet opp med varierte og flotte innslag fra Nannestad Kulturskole hvor vi fikk se blant annet Radiosymphonikerne, dansegruppa, solosang fra Oda Klingenberg, og sang fra gospelkoret The Young Northern Voice. Ekiz holdt et forrykende fysikkshow med både smell, sprell og flammer som underhold publikummet i alle aldre.

LES OGSÅ: Nannestad videregående best på påbygg i Akershus

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.