• FIKK KONTROLL: Brannvesenet fikk etter hvert kontroll over brannen. Foto: Magnar Haraldsen

Klokken 17.12 mandag ettermiddag fikk nødetatene melding om brann i en garasje i Hjortevegen i Nannestad.

- Vi er på stedet. Det er full overtenning. Vi jobber med å hindre at den sprer seg, sier Jan Fausk ved brannvesenets 110-sentral til EUB kort tid etter de var på stedet.

Mannskaper fra både Jessheim og Nannestad jobber på stedet.

Ved 17.30-tiden meldte brannvesenet på Twitter at det var spredningsfare til bolighus og at slukking pågår.

Ti minutter senere melder brannvesenet at de har kontroll på brannen.

Vitner på stedet melder til EUB at det fortsatt ryker kraftig, men at brannvesenet har fått kontroll over flammene før brannen spredte seg. Det er ikke meldt om personskader.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.