Både politiet og Ullensaker dyreklinikk har gått ut på sosiale medier for å prøve å finne en eieren til katten, som ble påkjørt ved Gardermoen. Så langt uten hell.
EUB har vært i kontakt med Ullensaker dyreklinikk, hvor en veterinær kan fortelle at katten er hardt skadet i blant annet hofta.
Katten trenger behandling og det er snakk om en ganske kostbar operasjon. Veterinæren forteller at de har gitt katten smertestillende, og at de har ventet så lenge de kan vente. Det er snakk om en svart katt uten ID-merking.
Veterinæren omtaler den som utmagret og pjuskete, og utelukker ikke at det er en løskatt.
 

LES OGSÅ: Dyr lever farlig på vegene: - Det er ikke bare sau de dreper

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.