- Spenstig gjort og helt greit, mener Aps ordførerkandidat i Ullensaker, Janka Holstad.

Begge de to nestlederne i Frp, Per Sandberg og Ketil Solvik-Olsen, kommer trolig til å holde appeller under arrangementet på Jessheim. Det er tvilsomt om partileder Siv Jensen vil delta.

FOR ARBEIDERE

Frp har landsmøte på Clarion Hotel på Gardermoen 1.-3. mai. I den anledning planlegges en stor samling på torget ved Jessheim Storsenter for å markere arbeidernes frihetsdag.

- Vi er et parti for arbeidere, så vi skal markere dagen, sier partiets ordførerkandidat i Ullens­aker, Tom Staahle.

BUSSER LANDSMØTEDELTAKERNE

Hele opplegget er ennå ikke spikret, men ramma omkring arrangementet begynner å ta form.

- Vi kommer til å sette opp busser for at landsmøtedeltakerne skal komme seg fra Gardermoen til Jessheim der programmet skal inneholde både musikk og politisk budskap, forteller Tom Staahle.

LOKAL OG SENTRAL MEDVIRKNING

Fullstendig liste over talere er ennå ikke klar, men det legges opp til deltakelse både fra lokalt og sentralt hold.

Både ordfører Harald Espelund og ordførerkandidat Tom Staahle skal holde appeller. Det samme skal samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og partiets første nestleder Per Sandberg.

Det er imidlertid høyst usikkert om partileder og finans­minister Siv Jensen kommer til å delta på arrangementet.

- Jeg tror ikke hun skal medvirke, og jeg har heller ikke fått noen signaler om hun kommer til å være til stede eller ikke, kommenterer kommunikasjonsrådgiver Kristian Larsson i Fremskrittspartiet sentralt.

Underholdning på arrangementet er det Dos Mosquitos som skal stå for.

ARBEIDERNES DAG

1. mai-arrangementene har tradisjonelt tilhørt den politisk røde sida. Nå kommer altså også de blå på banen.

- Vi har alltid hatt landsmøte første helga i mai, og når 1. mai inngår, er det greit å benytte anledningen, sier Kristian Larsson i Frp.

Aps ordførerkandidat i Ullensaker, Janka Holstad, er ikke redd for konkurransen.

- Første mai er arbeidernes dag, og hvis Frp vil markere den, synes jeg det er fint, sier hun.

ARBEIDSMILJØLOVEN

- Første mai er en spesielle dag som alle som vil, må få lov til å feire. Det er spenstig av Frp å markere arbeidernes dag, og jeg skal komme og høre på hva de har å si, spesielt om arbeidsmiljøloven som har fått en tydelige svekkelse med dem i regjering, sier Janka Holstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.