Det var allerede i 2015 at bandet Slagerkameratene og den veletablerte musikk-kunstneren Venke Knutson fant tonen under en konsert i Tønsberg. De ble enige om å gjøre noe sammen, men det har aldri passet. Før nå. Lørdag møtes de igjen, på Jessheim.

HAR FLERE HITS

Venke Knutson har flere hits bak seg. Allerede i 2004 kom albumet Scared, og låta «Kiss» fra dette albumet ble en superhit i Norge. I 2005 klatret Knutsson til topps på VG-lista med låta «Just a minute», fra albumet «Places I have been». I dag eier Knutsson musikkskolen «Poprommet» som har som formål å dytte talenter framover og skape musikkglede.

PARTYBAND

Og det kan være musikkgleden som binder Knutsson og Slagerkameratene sammen. Bandet har flere års fartstid, og brukes gjerne på arrangementer og er kjent blant annet fra Jessheimdagene og Spark-VM i Hurdal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.