Høsten er alltid ei farlig tid i trafikken. Faren for viltpåkjørsler er stor, og akkurat nå virker det som om det er rådyrene som er mest på vandring.

Mellom torsdag kveld og fredag morgen ble minst fem rådyr på kjørt og drept i Romeriks-trafikken.

– Klokka 06.50 fredag morgen ble et rådyr påkjørt på E6 ved Langelandsfjellet sør for Jessheim, forteller operasjonsleder Arild Bråten i Øst politidistrikt, Romerike.

– Bare ti minutter seinere ble et annet rådyr påkjørt på E16 ved Kneppe i Nannestad.

De tre andre påkjørslene skjedde lenger øst og sør på Romerike.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.