Det melder Peppes pizza i en fersk pressemelding.

─ Peppes vil bidra til å løfte bransjen og markedet lokalt, og ikke minst øke fokuset på kvalitet. Folk på Råholt fortjener kvalitetspizza til en lav pris, sier Espen Hoff, administrerende direktør i Peppes Pizza i pressemeldingen.

Peppes har siden etableringen i 1970 bygget seg opp en solid merkevarestatus her til lands. I dag er de representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, med totalt 76 restauranter totalt i Norge. Nå varsler Peppes en etableringsoffensiv. Det som er mest avgjørende for etableringstakten er hvorvidt de klarer å finne de egnede driverne og nå starter letingen på Råholt. 

─ Pizzakrigen handler ikke bare om antall utsalgssteder, men i like stor grad om å finne de rette driverne. Nøkkelen til suksess ligger i vårt velprøvde franchisekonsept, og å samarbeide tett med franchisetakerne for å sikre balanse mellom vekst og lønnsomhet, sier Hoff.

Satser på take-away 

Peppes melder om vekst og gode resultater siste kvartal i 2017. For å fortsette veksten ønsker pizzakjeden å satse enda mer på take away-utsalg i kombinasjon med restaurantdrift, og utsalgsstedene skal tilpasses det lokale markedet. 

LES OGSÅ: Populær Jessheim-restaurant er nå konkurs

─ Flere ønsker Peppes inn i nabolaget sitt, og nå skal Peppes vokse ved å gi enda flere norske pizzaelskere akkurat det de vil ha. Fordelen vår overfor konkurrentene er at vi har lang erfaring på det norske markedet og en sterk franchisekultur. Konseptet er tydelig, men det er viktig for oss at konseptet også kan tilpasses hvert lokale markedet, noe vi håper skal tiltrekke de riktige driverne. Det hjelper ikke å være best i verden, om du ikke er best i gata, sier Hoff. 

Peppes ser fremdeles et potensial i det lokale markedet, og Hoff mener at deres sterke merkevare og konsept bidrar til at Peppes raskt kan ta en ledende posisjon på Råholt.

Råder til å bygge på lokalt engasjement 

Fredrik Wagner-Larsen har drevet Peppes-restaurant i 12 år og er en av franchisetakerne som har lykkes godt med etableringene. I dag står han bak tre Peppes-restauranter, og for å lykkes som driver i dagens pizzamarked mener han det aller viktigste er lokalt engasjement og god forståelse av det lokale markedet. 

LES OGSÅ: Råholt har endelig fått sitt polutsalg

─ Det er litt annerledes å drive restaurant i distriktene enn i sentrumsnære strøk, fordi man må spille på andre strenger enn bare take-away og levering. Der er det ekstremt viktig å opprettholde en lokal forankring slik at du blir brukt til alt fra bursdager til firmaeventer og fredagspils, forteller Wagner-Larsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.