Den siste vannanalysen viste nemlig perfekt resultat. Det opplyser Eidsvoll kommune på sin nettside. Vannprøven ble tatt mandag og sendt til testlaboratoriet Eurofins.

Dermed består badeanleggets tilbud av Idrettsbasseng med vannsklie, velværebasseng, barnebasseng, badstuer, kafé og badebutikk.

– Bleieforbudet i velværebassenget, som ble hasteinnført i helgen, er opphevet som følge av gjenåpnet idrettsbasseng. Boblebad og kaldkulp er fortsatt ute av drift i påvente av tekniske utbedringer, skriver kommunen på sin nettside.

Politikerne i Eidsvoll kommune har besluttet at Norconsult skal lage en tilstandsrapport om badeanleggene. Dette arbeidet er godt i gang, og planen er at det skal komme en konklusjon på kommunestyremøtet 6. mars. Der vil det blant annet bli besluttet om badeanleggene fortsatt skal ha Poolsan, eller om det skal velges en annen rensemetode.

LES OGSÅ: I Nes brukes klor. Der er bassenget «aldri» stengt

LES OGSÅ: – Det har vært for mange driftsstanser her. Det plager meg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.