Plan1 AS er et planleggings-, rådgivnings- og prosjekteringsfirma innen arkitektur, byggeteknikk, interiør, arealplanlegging, landskapsarkitektur og prosjektadministrasjon. Firmaet består av sivilarkitekter, sivilingeniører og ingeniører i tillegg til administrasjonen – og har kontorer på Gardermoen, Elverum og Hamar.

Nå styrker de sin posisjon på Romerike gjennom kjøp av Romerike Arkitekter AS på Årnes. Alle ansatte derfra blir med til Gardermoen fra 15. oktober.

NEI TIL DETALJHANDEL: Fylket setter seg på bakbeina

– Vi har bred erfaring med næringsbygg og skoler. Romerike Arkitekter AS er et godt drevet selskap som blant annet bringer med seg en stor portefølje av boligprosjekter. Dette vil skape en større bredde i selskapet vårt, sier daglig leder Knut Andersen i en pressemelding.

Etter oppkjøpet vil Plan1 AS ha 32 ansatte.

SKAL VOKSE

– Oppkjøpet er en del av vår ambisjon om å bli en større og mer synlig aktør på Romerike. I tillegg til de fem ansatte som blir med over, ønsker vi å vokse ytterligere gjennom å rekruttere innen arealplanlegging, landskapsarkitektur og økt prosjektlederkompetanse, sier Andersen.

Eier av Romerike Arkitekter AS, Ole Bjarne Folmo, er svært godt fornøyd med at hans ansatte og prosjektporteføljen lever videre.

– Vi hadde flere interessenter, men for oss var det viktig å finne en virksomhet som i størst mulig grad er lik vår egen. Som har de samme verdier og samme holdninger til faget. Det følte vi raskt at vi fant hos Plan1, sier Folmo, som nå trer ut av virksomheten etter over 40 år i arkitektbransjen.

– Det har vært et viktig mål i prosessen at våre nye eiere skal framstå som et attraktivt alternativ for våre ansatte. Det føler jeg vi har oppnådd nå. Dette representerer en klar styrking av det arkitektfaglige miljøet på Romerike, og jeg føler meg litt stolt over at vi med våre medarbeidere kan være med å bidra til utvikling av et sterkt og konkurransedyktig konsulentkontor med perfekt beliggenhet i Gardermoen-regionen, sier Folmo.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.