Områdereguleringsplanen for Eidsvoll sentrum ble endelig vedtatt under kommunestyremøtet tirsdag kveld.

Posisjonen la fram et felles forslag. Et forslag om å gå inn for rådmannens opprinnelige innstilling, med en forutsetning om at framlagte 18 punkter innarbeides i plandokumentene. 

Dette forslaget ble satt opp mot innstillingen som lå i saken. 

Posisjonens forslag fikk 34 av totalt 35 stemmer

– Da vant fellesforslaget, og jeg må da si gratulerer med at det var et så stort flertall som ønsket å stemme på det, sa ordfører John-Erik Vika etter voteringen. 

EUB kommer tilbake med mer!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.