• NY BADEBRYGGE: Badebrygga ved Prestsand er satt ut av Eidsvoll kommune.
  • FLØYTA: I Gullverket er det satt ut en tilsvarende brygge, denne er satt ut i samarbeid med ungdomsklubben Cornerstone og Eidsvoll kommune.

Både på Prestsand ved Hurdalssjøen og i Fløyta i Gullverket er det kommet opp nye flytebrygger for bading.

Brygga ved Prestsand er Eidsvoll kommunes eget prosjekt, mens brygga i Fløyta er et samarbeid mellom ungdomsklubben Cornerstone og kommunen.

SENTRUMSNÆRT 

– Dette tiltaket er sentrumsnært og i sykkelavstand til de omkringliggende boligområder, sier Anneth Winger i Eidsvoll kommune, som også forteller at Jobbsenteret var med da badebrygga ble satt ut.

Det er meldt opp til 29 varmegrader denne helga, og gode muligheter for bading.

VARMT vann i NORDBYTJERNET

Værvarselet viser 26 grader ved Nordbytjernet denne helga, og måleren badenymfa.no viste 23 grader i vannet midt på dagen fredag.

Det betyr at det blir nok en fin sommerhelg på Øvre Romerike!

KVALITETEN PÅ BADEVANNET

Avdeling for Miljørettet helsevern - Øvre Romerike tar løpende badevannsprøver. 

Ved siste måling var resultatet betryggende for alle fleste badeplassene, det vil si at badevannskvaliteten er god i vannene på Øvre Romerike.

BRANNFARE

Det er fortsatt meget stor brannfare på Øvre Romerike, og tidligere denne uka antente lynnedslag flere branner. Det er fortsatt totalforbud mot bruk av ild i kommunene på Øvre Romerike. Det er Øvre Romerike brann og redning som vurderer denne faren. 

Totalforbudet mot ild opprettholdes til nye beskjed gis.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.