Det melder avisa Raumnes.

Årsaken er ifølge avisen at Øst politidistrikt og det lokale brannvesenet har utfordringer med tanke på habilitet - siden flere av etterforskerne har kjennskap til de involverte i brannen.

– Vi vet ikke helt hva som har skjedd enda, og vi har fortsatt noen etterforskingsskritt igjen. Vi har dannet oss et bilde av hendelsesforløpet, sier politiførstebetjent Anders Lorenz Strøm til Raumnes.

Torsdag ble den midlertidige obduksjonsrapporten sendt til politiet. De etterforsker nå saken som en arbeidsulykke.

– Vi skal foreta noen nye avhør, og vil avvente endelig obduksjonsrapport. Saken vil bli avsluttet i løpet av høsten, sier Strøm til avisen.

LES OGSÅ: Brannmann omkom etter slukking av skogbrann

- Døde av illebefinnende

Mannen jobbet ved Eidsvoll brannstasjon. Han var i 30-årene, og ble ansatt ved brannstasjonen på Eidsvoll i januar i år.

– Øvre Romerike brann og redning har mistet en medarbeider, og den tragiske hendelsen preger hele organisasjonen. Vår medarbeider fikk et illebefinnende under innsats mot skogbrannene i Nes lørdag 14. juli, og gikk bort søndag 15. juli på Ullevål sykehus, meldte brannsjef John Arne Karlsen i Øvre Romerike brann og redning mandag kveld.

Brannmannen skal ha vært alene da ulykken inntraff, og ble funnet liggende på bakken av andre på stedet. Etter hjerte- og lungeredning ble han sendt med et SeaKing-helikopter til Ullevål sykehus, ifølge brannsjefen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.