Like før klokka halv tolv, lørdag kveld, fikk politiet melding om en hjemmealenefest på Kløfta, hvor ungdom ned i 15-16-årsalderen skal ha drukket alkohol.

­

– Vi rykket ut til stedet. Der var det for så vidt ganske ryddig og så greit ut, sier operasjonsleder Bjørn Christian Willersrud i Øst politidistrikt.

Politiet meldte ifra til ungdommenes foreldre om at de hadde vært på stedet, men så ingen grunn til å gjøre andre tiltak.

– Meldingen fra innringer så ut til å være noe overdrevet, men det er fint at folk følger med, påpeker operasjonslederen.

Politiet kan ellers melde om en nokså rolig kveld på Øvre Romerike.

– Vi har fått to-tre meldinger om støy fra hjemmeadresser, som vi ikke har hatt kapasitet til å sjekke ut. Ellers fikk vi melding om en overstadig berusa person ved fylkesvei 33 på Minnesund, forteller Willersrud.

Personen, en mann i 20-årene, ble fulgt hjem av en forbipasserende før politiet kom til stedet. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.