Politiet har pågrepet en mann på Nannestad Torg. Han skal ha vært truende med kniv mot flere forbipasserende ved Shell Nannestad. Dette meldte Øst politidistrikt på Twitter søndag kveld. EUB har fått tilsendt bilder av et vitne på stedet.

- Politiet har kontroll på rett gjerningsperson etter bistand fra politihelikopteret. Det ble benyttet elektrosjokkvåpen for å få kontroll på mannen, skriver politiet på Twitter.

RING HVIS DU HAR SETT NOE

Nå ønsker politiet å komme i kontakt med vitner:

- Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som gjorde observasjoner ifm denne mannen, og som ikke har vært i kontakt med politiet tidligere. Vitner kan ringe tlf 48886701, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.