Det melder Romerikes Blad.

Daglig leder Arnulf Bjørnstad sier til EUB at han håper restauranten fortsatt kan holde åpent. 

– Vi forsøker å få til en ordning sammen med bostyrer, sier Bjørnstad, som ikke kan si noe mer om situasjonen før forholdene rundt driften er avklart. 

Ciao Bella har servert mat og drikke i Jessheim Storsenter siden åpningen i 2003. 

Bostyrer Odd Hanisch sier at det jobbes for å finne en løsning. 

– Om det blir fortsatt drift som i dag, eller om det stenges, er for tidlig å si, sier han. 

Restauranten ble slått konkurs på grunn av manglende innbetaling av merverdiavgift. Det skal også være skattekrav rettet mot restauranten. Totalt beløper disse kravene seg til i overkant av en million kroner.

I tillegg har selskapet investert et stort beløp i en ny restaurant som var planlagt åpnet i det nye Skedsmo Senter på Skedsmokorset. Denne restauranten har ikke åpnet. 

– Det er mange hensyn å ta. Både de ansatte og kreditorene behøver en god løsning, sier Hanisch. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.