- Vi er veldig glade for at Kiwi og Posten er løsningsorienterte og tar ansvar. Det viser at det nytter å engasjere seg og ikke gi opp. Det handler om å legge til rette for åpenhet, noe som er viktig for å finne bærekraftige løsninger for alle parter, sier Petter Gulbrandsen, leder for Nannestad Bygdeliste.
Det var Nannestad Bygdeliste som tok initiativ til et åpent møte med alle brukere og involverte parter, deriblant representanter fra Kiwi og Posten, etter at Posten ikke valgte å fornye avtalen med Kiwi Nannestad og deretter la tjenesten ut på anbud. Imidlertid kom det ikke inn noen anbud.
Tilbudet var dermed i ferd med å bli flyttet til Rimi i Holter.
- Jeg kan meddele at Kiwi og Posten har en avtale om at Kiwi Nannestad forlenger avtalen med drift som i dag ut året, eventuelt til Posten finner ny driver dette året, skriver Wenche Lund, distriktssjef hos Posten, i en e-post til Gulbrandsen.
Lund opplyser at leiere av postbokser er varslet.
- På vegne av alle brukere av posttjenestene i Nannestad sentrum takker jeg Posten og Kiwi for at en viktig tjeneste for innbyggere og næringsliv videreføres. Det at posttjenestene forblir i sentrum innebærer store samfunnsøkonomiske besparelser for lokalsamfunnet, sier Gulbrandsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.