– En svært viktig butikk for senteret, og for Jessheim by med tanke på den enorme veksten som er her og kommer videre, sier senterleder Christin Brandt.

Hun sikter til nyheten om at den nye elektrokjeden Power sin satsing på Øvre Romerike. Når Jessheim storsenter åpner sitt nye tilbygg tidsnok til å få med julehandelen, inkluderer det en over 2000 kvadratmeter stor Power-butikk. Kjeden som nettopp har skiftet navn fra Expert. Alle de gamle butikkene får nytt navn i den prosessen.

– Vi vet fra markedsundersøkelser at kundene våre ønsker en stor elektro- og hvitevarebutikk i senteret, og vi har jobbet hardt for å få Power til oss, påpeker Brandt.

INTERNETTBASERT

– Hvorfor satser dere på Jessheim?

– Vi vil være med på veksten i byen, og mener vi absolutt har noe å tilby. I prosessen med å finne lokaler så vi på flere andre også, men endte på storsenteret fordi det er den beste beliggenheten for oss. I et stort kjøpesenter får vi dessuten alltid ekstra kunder innom. Men det viktigste er at Jessheim er og blir et viktig knutepunkt, og der må vi være, sier administrerende direktør Anders Nilsen i Power Norge.

Butikkene blir ifølge Nilsen et helt nytt handlekonsept, og han har fullstendig tro på dette.

– Alle våre butikker blir internettbasert. Det vil si at våre dataroboter alltid vet prisene til samtlige av våre konkurrenter. Hvis en av dem blir endret, skjer det samme med våre sekunder senere. Grunnen er enkel, vi skal være billigst, påpeker han.

Også selve det å handle kan bli helt nytt for mange.

– De som laster ned appen vår kan bruke den til å skanne varen når de er i butikken. Da får de opp produktinformasjon og pris, betaler via nettbank og tar med seg varen gjennom et skannepunkt og går ut. Eller de kan handle tradisjonelt, eller på nett og få varen levert hjem innen to timer, sier Nilsen.

FORBRUKERVENNLIG

Brandt har tro på dette moderne konseptet.

– Det er spennende med noe nytt, men først og fremst tenker jeg at dette er veldig forbrukervennlig. Jeg er overbevist om at de kommer til å lykkes med denne satsingen, sier hun.

– Trenger vi enda en slik butikk på Jessheim?

– Ja, og det er fint plass til to aktører her i byen.

TRENGER ANSATTE

Expert-butikken på Gystadmyra legges ned når Power åpner i storsenteret, men de ansatte blir med.

– Vi tar dem med oss til den nye butikken. I tillegg kommer vi til å ansette 25–30 nye medarbeidere, i både hele og halve stillinger. Selv om vi er moderne trenger vi butikkansatte, sier Nilsen.

Power kommer ved siden av XXL, på plan to. De to kjedene har samme eiere.

– Jeg har vært hos XXL og hentet gode ideer til vår butikk. Vi skal triple omsetningen på Jessheim, påpeker Nilsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.