Sesam-gruppa i Nannestad består i dag av om lag 40 kvinner fra 20 nasjonaliteter, i tillegg til de 14–15 norske sanitetskvinnene. Dørsjøprisen, som er fra Jon og Unni Dørsjøs minnefond, består av et diplom og 10.000 kroner.

– Vi møtes første tirsdag i måneden. I 2017 har vi arrangert møter og aktiviteter med ulike temaer. Vi har feiret kvinnedagen, hatt spill- og bingokvelder, skogstur med grilling og juleverksted, sier en fornøyd Jorun Jakobsen, «Sesam-sjef» i sanitetsforeningen, til sanitetskvinnene.no.

Blant prosjektene er den såkalte Sesam-hagen, et samarbeid med Nannestad Lions.

I dag er Sesam-gruppene kjent under betegnelsen Språkvenn.

LES OGSÅ: Fra krig i Somalia til et godt liv i Maura

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.