- Vi fikk meldingen klokka 20.20 om en mørk BMW som kjørte i høy hastighet på E6 nord ved Jessheim. Det var en annen bilist som hadde reagert på å bli forbikjørt, og meldte inn til oss, forteller operasjonsleder Patrick Solberg i Øst politidistrikt.
Tilfeldighetene ville ha det til at en patrulje var i nærheten, og politiet fikk dermed tak i mannen.
Farten ble målt til en hastighet på 135 km/t, og med henger på bilen holdt det godt til førerkortbeslag for 19-åringen.
- Sjåføren erkjente hendelsen og mistet dermed førerkortet på stedet, sier Solberg.
LES OGSÅ: Fem personer fikk innreiseforbud

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.