Nettavisen e24.no har laget en oversikt over raskeste reisetider til Oslo. Tida er regnet fra kommunesentrene, og store stasjoner som Kløfta og Gardermoen er dermed ikke med oversikten.

TABELL

Følgende kollektive reisetider blir oppgitt - med avstanden til slutt:

Eidsvoll: 35 minutter - 72 km.

Jessheim: 36 minutter - 42 km.

Gjerdrum: 55 minutter - 30 km.

Nannestad: 61 minutter - 57 km.

Hurdal: 94 minutter- 77 km.

BIL

Kjører du bil, endrer bildet seg. Da blir reisetida fra Gjerdrum oppgitt til 25 minutter, fra Jessheim 31 minutter, Nannestad 41 minutter, Eidsvoll 49 minutter og Hurdal 53 minutter.

SENTRALT

- Dette er ikke noe nytt, men det viser hvor sentralt det er å bo i Eidsvoll, kommenterer ordfører Einar Madsen.

- Vi har hele tida visst at det er veldig god og rask togforbindelse mellom Eidsvoll og Oslo. Dette ser også ut til å gå opp for flere og flere, for vi har en bra befolkningsvekst i kommunen, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.