Bjørn inge rødfoss

bir@eub.no I 970 31 272

Som EUB skrev tidligere i mars har Garnityr fått nye drivere.

- Det føles som guds lykke at vi havnet her. Vi har fulgt med på finn.no, og kom plutselig over disse fantastiske lokalene. Dialogen med gårdeier Eivind Olsrud ble opprettet, og vi følte umiddelbart at vi hadde god kontakt. Nå er vi her. Klare til å satse for fullt i Sundet, uttalte Orhan Karan.

Nå har han, Levent Coban og Ahmet Isil opprettet navnet på selskapet bak satsingen. Det er «Kurtulus AS».

- Hva betyr «Kurtulus»?

- Det er tyrkisk og betyr redningen eller befrielsen.

Navnet er passende. I januar skrev EUB om at Garnityr AS tvangsoppløses og tas under konkursbehandling. Det skjedde etter at driverne hadde bunnsolide 7,7 millioner i omsetning i 2013, mens det gikk helt ned til 5 millioner i 2014. Nå håper de nye driverne på en helt ny vår. Det er liten tvil om at Garnityr har vært savnet ved Vormas bredd.

- Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hvordan det går, om noen nye starter opp igjen og når det skjer, sier gårdeier Eivind Olsrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.