I sommer skal det være rosa på slåttemarkene, skal vi tro Felleskjøpet og bøndene i distriktet. På Algarheim har melkebøndene Morten og Ole Algarheim gått til innkjøp av rosa plast for å pakke inn årets høyballer.

Den rosa plasten er til inntekt for brystkreftforskning, men må ikke forveksles med Rosa sløyfe­aksjonen som er i oktober. Det er Felleskjøpet Agri, Trioplast og Tama som står bak samarbeidet om å få skaffe midler til brystfreftforskningen. Pengene er et bidrag fra tre parter, bonden, plastprodusentene og Felleskjøpet - hvor alle bidrar med 10 kroner hver. For hver rull med rundballeplast eller -nett som selges gis totalt 30 kroner til brystkreftforskning. Totalt vil det bli samlet inn 300.000 kroner fra hele landet.

- Det er flott å kunne være med å støtte en slik aksjon, sier Morten Algarheim, som legger til at all plasten nå antagelig er utsolgt i vårt distrikt.

Da er det bare å glede seg til nye varianter ute på jordene. På Algarheim har de bare så vidt kjørt noen prøveballer på førsteslåtten, men til andreslåtten skal alt være rosa på deres jorder.

LES OGSÅ: MC-klubb jobber videre for Kreftforeningen - har kjørt inn nær en halv million kroner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.