Innsamlingsaksjonen til Eidsvollrussen ga brakresultat.

Elevene på Eidsvoll videregående skole leverte virkelig et krafttak mot kreft. De samlet inn hele 115.000 kroner til kreftsaken og ordning på senskader etter behandling.

– Vi er veldig stolte og glad for det russen får til. Uten dem hadde vi aldri klart å få inn så mye penger i Eidsvoll, og enda er de ikke ferdige med innsamlingen. De fortsetter sin digitale innsamling, så det er fortsatt mulighet til å støtte, sier distriktssjef Ingvild Reitan ved Distrikt Oslo og Akershus i Kreftforeningen.

Det var omtrent 70 bøssebærere i aksjon fra Eidsvollrussen denne uka, og de dekket hele kommunen da de gikk rundt med bøssene. Det har vært en aksjon hvert år siden 2006, og 260 millioner kroner har til sammen gått til Kreftforeningen på denne måten.

– Russen står for 90 % av bøssebærerne våre til denne aksjonen. De er veldig gode støttespillere, sier Ruth Ida Andreassen, rådgiver i Kreftforeningen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.