Ruter skriver i en pressemelding:

– Fra søndag 15. desember blir det mindre endringer på enkelte linjer på Øvre Romerike, og noen skolelinjer får en ekstra avgang og justerte kjøretider. Reiseplanleggeren er oppdatert med nye ruter og tider, så sjekk de nye rutetidene, oppfordrer kommunikasjonssjef Gro Janborg i Ruter.

Endringer på Øvre Romerike

Linje 405 Kløfta – Ask terminal

Det legges opp til at linje 405 skal korrespondere på Kløfta med linje 460 Herbergåsen – Kløfta. Linje 460 har ankomst på Kløfta klokken 07:36, mens linje 405 har avgang mot Kløfta klokken 07:39. Linje 405 vil korrespondere med linje 460 på Kløfta på avgangene klokken 07:36 og avgang i linje 405 mot Kløfta klokken 07:39.

Linje 450 Årnes – Oslo lufthavn

Avgangen fra Gamle Hvam til Årnes på onsdager klokken 14.00, flyttes fem minutter tidligere for å rekke toget på Årnes stasjon klokken 14:08.

Linje 455 Årnes – Rånåsfoss

Bussene begynner å kjøre via Fjellfotvegen igjen, siden vegarbeidet på strekningen er avsluttet etter ni måneder. Bussene vil dermed ikke lenger stoppe på Knatten og Brautergutua.

Linje 460 Herbergåsen – Kløfta

Det legges opp til korrespondansen mellom linje 460 som har ankomst på Kløfta klokken 07:36, og linje 405 som har avgang mot Kløfta klokken 07:39.

Justeringer på enkelte skolelinjer

Følgende skolelinjer får mindre justeringer: Linje 3534, 3571, 3639, 3657, 3659, 3735, 3737, 3742 og 3833.

Linje 3781 og linje 3783 får en ekstra skoleavgang på ettermiddagen, og kjøretidene er justert.

– Alle de berørte skolene og kommunene er informert om endringene på skolelinjene, og de har mottatt rutehefter for alle endringene, sier kommunikasjonssjefen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.