– Forkjøpsretten hos Bori avklares denne uka. Salgsstart for prosjektet er torsdag 20. april på Søndre Samfund, sier Vibeke Voksøy, eiendomsmegler og fagansvarlig i Romerike Eiendomsmegling AS.

Prosjektet har fått navnet Stasjonsløkka, og 36 leiligheter selges i første byggetrinn. Prisene strekker seg fra 1.550.000 til 4.000.000 kroner. Leilighetene er fra 1- til 4-roms, og vil ha Eidsvoll Verk stasjon, Råholthallen, Lidl-bygget og Råholt ungdomsskole som nærmeste nabo.

– På den ordinære salgsstarten på Søndre Samfund blir det presentasjon av prosjektet og lett servering. Det er bare å møte opp med ferdig utfylt budskjema. Er det flere som ønsker samme enhet blir det loddtrekning, sier Voksøy. Totalt planlegges det elleve blokker med 391 leiligheter i området. Eiendommen ble regulert til boligformål i 2012. Det er Bori Utbygging AS og O.M. Holding AS som står bak utbyggingsprosjektet. O.M. Holding AS eier tomtearealet nærmest Råholthøyden, mens Bori eier naboeiendommen.

LES OGSÅ: Planlegger 350-400 nye leiligheter på Råholt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.