De folkevalgte mener at avtalene kan tjene begge parter.

FORPLIKTELSER BEGGE VEGER

Koret må forplikte seg til å være bidragsyter til blant annet Spark VM og 17. mai, holde julekonserter, arrangere pensjonistfest, arrangere jubileumskonsert i forbindelse med korets 30-årsjubileum og delta på store arrangementer i Hurdal kommune. Kommunen forplikter seg til å sørge for gratis leie av øvingslokale på Hurdal skole og kultursenter, gratis leie av lokaler ved store arrangementer og seminarer og årlig tilskudd på kroner 20 000,- i to år framover.

Også avtalen med helselaget skal være toårig. Støtten her er på 15.000 kroner i året og helselaget kan benytte lokaler på Hurdal skole og kultursenter, aktivitetshuset og helsetunet ved behov. Laget må blant annet bidra til folkehelsefremmende, positive gevinster for befolkningen i Hurdal gjennom å bidra med økonomiske midler til ulike prosjekter, pynte på helsetunet til 17. mai, arrangere juletrefest på helsetunet og samarbeide om en eldrekafé.

LES OGSÅ: – Det skal lukte deilig mat over hele huset

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.