– Vi trenger julegaver til barn i alle aldre, også voksne. Det er godt å kunne gi bort en ny gave, derfor samler vi kun inn nye julegaver, sier Lena Zakariassen til EUB.

Alle som trenger en julegave kan henvende seg til de to kvinnene direkte. De har lagd en egen Facebook-side med navnet «En bedre jul for alle», og har allerede vært ute og hatt innsamling på Amfi Eidsvoll to ganger. Aktørene samarbeider med matutdelingen.no og for låne et rom i MagoB.

– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på julegaveinnsamlingen. Det er vi naturligvis glade for. Det er også viktig for oss å presisere at vi aldri spør dem som kommer om årsaken til at de trenger julegaver eller lignende spørsmål. Dette er og skal være et lavterskeltilbud for alle som trenger det i lokalsamfunnet, sier Zakariassen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.