- Dette er en fantastisk mulighet for oss. Makan til beliggenhet skal du lete lenge etter. Nå gleder vi oss bare til å starte, sier Suleyman Ortac. Han er daglig leder for Villa De Eidsvoll. Med seg på laget har han blant andre Kamillo Yildiz. Det har knyttet seg stor spenning til hvordan nysatsingen i Sundgata 2-4 vil bli. EUB kan i dag presentere planene:

I 1. etasje i den røde bygningen blir det À la carte-restaurant med italiensk mat.

I 1. etasje i den gråfargete bygningen blir det frokost- og lunsjretter. Her vil det også bli lagd en egen krok med barneaktiviteter.

I kjelleren i den røde bygningen blir det enten utested eller sportsbar. Ønskene fra gjestene vil bli tillagt stor vekt når driverne skal bestemme seg for hvilket konsept de velger.

LES OGSÅ: Garnityr starter opp igjen

Videreutvikler tilbudet

På sikt ønsker driverne å videreutvikle tilbudet. Det snakkes allerede om mulighet for forskjellige dansekurs, egne festaftener og sommergrilling på uteserveringen.

Etterfølgerne til Garnityr og Kurtulus AS har altså valgt navnet Villa De Eidsvoll, og åpner dørene om én uke. Vannvittige dager er for øvrig 5. og 6. august.

- Vi fant lokalet på nettet, og ble også anbefalt det av venner. Beliggenheten er eksepsjonell og potensialet her er enormt. Nå blir det opp til oss å gripe denne muligheten, sier Kamillo Yildiz.

- I restauranten blir det pizza, pasta, fisk og kjøtt på menyen. Også blir det selvfølgelig Tiramisu på dessertkartet, sier Suleyman Ortac.

- Hva tenker dere om at både Garnityr og Kurtulus AS gikk konkurs her?

- Vi vet lite om tidligere satsing her, men det vi kan si er at vi kommer til å satse på god service, smakfull mat og hyggelige priser. Så håper vi eidsvollingene og folk i omegn besøker oss og kommer tilbake. Det vil vi trenge, sier Suleyman Ortac.

Har hentet italiensk kokk

For å skreddersy satsingen er en italiensk kokk ansatt. Totalt regner driverne med å ha sju ansatte.

- Det vil naturlig nok være flere på jobb her i helgene enn i ukedagene. Det blir én kokk i restauranten og én i frokost- og lunsjbaren. I tillegg kommer vi og flere servitører til å være her, sier Kamillo Yildiz.

Han har blant annet drevet Nazar kafé i Sagene Samfunnshus i Oslo. Kompanjongen Kamillo Yildiz har tidligere vært restaurantsjef for Mona Lisa Huset i hovedstaden. Nå ønsker de å gjøre alt de kan for å lykkes i grunnlovsbygda. Derfor kommer også Kamillo til å bosette seg over Narvesen i Sundet.

- Vi skal bli kjent med bygda, befolkningen og kulturen. Vi planlegger å satse her i mange år framover, sier Suleyman.

LES OGSÅ: «Redningen» har tatt over Garnityr

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.