OPPDATERING: Klokka 23.15 ble kvinnen funnet i et skogsområde i Nordkisa av letemannskapene, meldte politiet på Twitter i natt.

Hun ble erklært død på stedet. Den savnede kvinnen er 44 år og fra Nordkisa, og ble sist sett på på Nordkisa mandag formiddag. De pårørende ble orientert i natt, men navnet på avdøde er ikke offentliggjort.

- Vi har ikke mistanke om at noe kriminelt har skjedd, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt onsdag morgen. 

– Kvinnen ble meldt savnet tirsdag formiddag av Ullensaker lensmannskontor. Det ble da gjort en rekke undersøkelser. Hennes mobiltelefon ble slått av eller gikk tom for strøm natt til tirsdag, og siste bevegelse på bankkortet var mandag formiddag på Kiwi Nordkisa, sier operasjonsleder Per Stenslet ved Øst politidistrikt til EUB tirsdag kveld.

Stor leteaksjon

Basert på dette iverksatte politiet en storstilt leteaksjon tirsdag kveld med bistand fra både Norsk folkehjelp, Røde Kors og Norske Redningshunder.

Et titalls personer deltok i søket til fots, med hund, ATV-er og snøscootere med utgangspunkt rundt hennes bolig på Nordkisa og skogholt i nærhete.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.