- Etterspørselen på konferanser øker kraftig. Den er nesten umettelig i flyplassområdet. Vi ønsker derfor å møte markedet med et nytt tilbud, og velger å utvide, og å optimalisere salene, sier Niklas Lindström, hotelldirektør hos Scandic Oslo Airport & Scandic Gardermoen.

2.500 PLASSER

Fra før har Scandic Oslo Airport 1.500 konferanseplasser.

- Når den nye hallen står ferdig vil vi ha plass til nærmere 2.500 personer i våre konferansesaler. Scandic har en sterk ekspansjon, og vi ser etter stadig nye måter å utvikle kjeden på. Vi legger blant annet stor vekt på vårt mattilbud, og vi pusser opp og utvikler hoteller landet rundt. Vi har allerede utvidet kjøkkenet på Scandic Oslo Airport for å kunne håndtere veksten, sier Lindström.

LES OGSÅ: Derfor sto frokosten og ventet på elevene da de kom

INSPIRASJON OG OVERRASKELSER

Han mener det er viktig å tilpasse og fornye seg i forhold til markedet på konferansesiden.

- Nordmenn liker inspirasjon, overraskelser og opplevelser - noe som overgår forventningene. Det vil de få med vårt nye konsept for konferanser. Det blir kjempeflott. Jeg kan røpe at gjestene blant annet blir tatt med på en reise i lyseffekter, med flyplassen som tema. Og vi vil selvsagt tilby det nyeste innenfor brukervennlig teknologi i konferansesalene, sier Lindström.

TIL ALLE FORMÅL

Lindström opplyser at hotellet nå tilpasser seg både større eventproduksjoner, konferanser og messer.

- Vi bygger for alle formål, og vil blant annet ha store sceneløsninger. Det blir tilrettelagt for rask opp- og nedrigging. Utvidelsen vil også føre til om lag ti nye arbeidsplasser, fordelt på kjøkken, restaurant og konferansedel, sier hotelldirektøren.

I dag har hotellet 60 ansatte.

- INGEN LAVSESONG

Han opplyser at man på sikt heller ikke ser bort ifra at hotellet utvides med flere rom.

Scandic Oslo Airport, som ligger i Nannestad kommune, har i dag 580 sengeplasser.

Den nye konferansesalen skal stå ferdig i desember i år. Hotellet har også kjøpt fem mål fra en naboeiendom for å opprettholde parkeringskapasiteten.

- TAR HELT AV

- Gardermoen tar helt av. Det finnes ingen lavsesong lenger. Vi bytter segmenter. Om sommeren, når det ikke er etterspørsel etter konferanser, kommer turistene. Vi snakker ikke om «tomme senger» lenger. Det er utrolig morsomt å være med på denne reisen, sier Lindström.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.