Det viser en fersk statistikk fra Norsk Tipping over vinnere av millionpremier fra 1978 til og med 2017.

Så mange har vunnet i hver av kommunene:

  • Ullensaker: 62 millionvinnere
  • Eidsvoll: 53 millionvinnere
  • Nannestad: 21 millionvinnere
  • Hurdal: 7 millionvinnere

I 2017 var det Akershus som har flest millionvinnere i landet, tilsammen 64 stykker. I snitt vant de 5,6 millioner kroner hver.

Senest lille julaften var det en kvinne fra Eidsvoll som innkasserte en Lotto-premie på én million kroner. I mars i fjor vant en ullsokning 27,5 millioner kroner i Vikinglotto, og en mann fra Eidsvoll kunne smile hele veien til banken med en premie på 23,7 millioner i Eurojackpot.

Hurdal er på andreplass i Akershus målt i antall millionærer per tusen innbygger med et snitt på 2,67, tett etterfulgt av Eidsvoll med 2,61.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.