Fra basen på Jessheim, skal kenyanerne Isoe O. Samuel og Maeta D. Aliakim selge bøker for å tjene til studiene sine.

– Vi er 55 studenter spredt over hele Norge. Maeta og jeg dekker Romerike, sier Samuel.

STUDENTER

Til daglig studerer de i henholdsvis Kenya og Tanzania.

– I fire måneder skal vi gå fra dør til dør og selge bøker om natur, dyr og reising. Vi har også barnebøker. Alt er på norsk, og vi gjør dette gjennom Norsk Bokforlag. Vi får 45 prosent av inntektene, sier han.

Bokselgerne går alltid med ID på seg, og er godkjent av politiet.

– Alt er OK, sier Samuel.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.