Småbruket i Nannestadvegen 216 selges med en prisantydning på 16,5 millioner kroner. Både eiendommen og bygningsmassen er spektakulær. Det er staller med 14 bokser, låve, ridehus og ridebane, innendørs svømmebasseng og stabbur med moderne leilighet. Eiendommen er vesentlig påkostet, ifølge boligannonsen. Småbruket ble lagt ut for salg fredag. På få timer var annonsen sett 2.754 på finn.no.

- Dette er en svært påkostet eiendom. Byggekostnaden ligger tett oppunder det vi forlanger i pris. Her er det nybygd ridebane, ny stall og det er godt tilrettelagt for hester og annet dyrehold som for eksempel griser og høner. Det er stor fleksibilitet i forhold til hva man kan gjøre, sier partner og eiendomsmegler Erlend Sørlie i Sem & Johnsen Eiendomsmegling.

- Jeg har solgt en del gårdsbruk tidligere, og da har ofte stallene vært i god stand, mens det har vært så som så med hovedhuset. Her er det høy standard på alt. Vi har allerede fått henvendelser på den, og dette objektet er meget attraktivt og det kan gå raskt, poengterer Sørlie.

LES OGSÅ: - Folk har større mulighet enn før til å kjøpe drømmeboligen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.