For første gang serverte Nannestad sanitetsforening skolefrokost på Preståsen skole.

- Vi har holdt på med dette på de andre skolene i mange år - 22 år på Maura skole og 20 på Kringler-Slattum og Eltonåsen/Løken skole. Nå fikk vi det endelig til også på Preståsen, sier Vigdis Haug, leder for Nannestad sanitetsforening.

Hun opplyser at sanitetskvinnene smurte 950 brødskiver og 300 knekkebrød til de 350 elevene på Preståsen skole.

- Og det var ikke sjokoladepålegg. Vi delte også ut ti kilo gulrøtter. Noen elever fortalte oss at de ikke hadde smakt så god mat før, og det er jo hyggelig å høre. Vi begynte å klargjøre kvelden før, og gjorde det ferdig om morgenen, sier Haug.

Jan fra 4. klasse syntes maten var god.

- Dette var veldig god mat, og jeg ble helt mett, forteller Jan.

Rektor Helge Enger synes også frokostaksjonen til sanitetsforeningen er et bra tiltak. Serveringen foregikk i to bordsetninger.

- Dette er veldig hyggelig, og en veldig god måte å få kontakt med nærmiljøet. Vi ser gjerne at dette blir et årlig arrangement, sier Enger.

LES OGSÅ: Fullt hus da sanitetskvinner viste moter

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.