EUB skrev om den alvorlige trafikkulykken på E16 ved Preståsen i Nannestad torsdag kveld. 

– Det er meldt om to personer i den ene bilen og tre i bil nummer to. I tillegg ligger det en død elg på ulykkesstedet. Det er meldt om flere hardt skadede personer, uttalte Jan-Andre Delbeck, operasjonsleder i Øst Politidistrikt til EUB.

Nå bekrefter operasjonsleder Tom Sandberg overfor RB, som omtalte saken først, at mannen som ble livstruende skadet omkom.

– Gutten er fra Flateby i Enebakk. Politiet fikk beskjed om at han døde som følge av skadene i 21-tida lørdag kveld, sier operasjonslederen til avisen.

Nødetater rykket ut

Alle nødetater rykket ut til ulykken 21.04 torsdag kveld. To ambulansehelikoptere var raskt på stedet. Ifølge politiet skal ulykken ha oppstått etter at én av de involverte bilene traff en elg.

Søndag opplyser operasjonsleder Sandberg til avisen at det i tillegg til at de har sikret spor på stedet, også er gjennomført flere avhør i forbindelse med ulykken.

Én kvinne ble også hardt skadet i sammenstøtet. De fire øvrige personene skal ha blitt påført milde eller moderate skader.

EUB følger saken!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.