Det melder BaneNOR på sine nettsider mandag morgen.

Romeriksporten er stengt for togtrafikk på grunn av en signalfeil.

– Togene vil bli kjørt på Hovedbanen. Forsinkelser og innstillinger vil oppstå. Vi jobber med å rette feilen, skriver de på sine nettsider.

- Romeriksporten er stengt for togtrafikk. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Dette skyldes signalfeil. Bane NOR jobber med å rette feilen. Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Annenhver linje L1 innstilles mellom Asker og Lillestrøm. Linje L13 innstilles mellom Oslo S-Lillestrøm. Linje L14 innstilles mellom Asker og Skøyen. | Vi henviser til øvrige tog som kjører, melder VY på sin nettside.

For oppdaterte trafikkmeldinger følg med på Vy sin nettside.

EUB følger saken!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.