Det er klart etter lange og intensive borgerlige forhandlinger mellom Frp, Høyre og KrF i Ullensaker.
- Jeg kan bekrefte at vi er enige om den politiske plattformen. Vi er også enige om hvem som skal bekle de ulike posisjonene, sier Frps forhandlingsleder Ståle Lien Hansen til EUB.
De tre partiene har møttes til forhandlinger ved gjentatte anledninger de siste ukene. Søndag kveld innkalte de mediene til pressekonferanse for å presentere kabalen og den politiske plattformen.
LES OGSÅ: Tom Staahle har satset alt for å bli ordfører

Ellingsen og Holmvik

EUB kan her presentere opplegget for de fire neste årene:
* Tom Staahle (Frp) overtar som ordfører etter partikollega Harald Espelund i Ullensaker.
* WIlly Kvilten (H) overtar som varaordfører etter Eli Stensby.
* Tom Staahle (Frp) blir som ordfører naturlig leder av Hovedutvalg for overordnet planlegging.
* Tim Holmvik (H) blir leder av Hovedutvalg for skole og barnehage.
* Nina Ellingsen (H) blir leder av Hovedutvalg for teknisk, idrett og kultur.
* Ståle Lien Hansen (Frp) blir leder av Hovedutvalg for helsevern og sosial omsorg.
Det var en lettet og glad gjeng EUB møtte på Jessheim søndag kveld. Det er kanskje ikke så rart. Førstkommende tirsdag skal kommunestyret konstitueres. Det betyr at det nærmet seg endelig deadline med stormskritt.
LES OGSÅ: Sentralt press i Frp
- Det er godt å være i mål med denne prosessen. Jeg ser ingen grunn til å legge skjul på at det har vært intense forhandlinger, men det spiller mindre rolle nå. Vi har blitt enige om en borgerlig plattform for de fire neste årene, og er strålende fornøyde med den, sier Frps Ståle Lien Hansen.
LES OGSÅ: Tom Staahle skal hjelpe Espelund med å rydde ut av kontoret

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.