Bransjen har i noen år arrangert Bilens dag både på Jessheim stadion og i gatene i Bilbyen

– Dette har også vært vellykket, med meget godt besøk, men vi er glade for å være tilbake i Storgata. Vi vil nok få en enda bedre effekt ved å være der. Det er positivt for bransjen å komme inn i gryta på Jessheim og få vist fram mange merker samtidig, og at det blir anledning for publikum til å se mange biltyper på et lite område og sammenligne. For kundene så er dette veldig positivt, sier Per Gunnar Ophaug, salgssjef hos Bertel O. Steen på Jessheim.

Han forteller at det nok blir diverse kampanjer fra bilforhandlerne disse dagene.

– Det blir sikkert muligheter til å gjøre en god handel i Storgata disse dagene. Vi håper folk møter opp i hopetall, sier Ophaug.

Han forteller at det er mye logistikk som skal på plass for å flytte butikken til sentrum.

– Men det har vi prøvd før, så det håndterer vi greit. Med de folkemengdene vi har sett der tidligere, så er det greit å være meget godt bemannet. Vi gleder oss, sier Ophaug.

LES OGSÅ: Arif & Unge Ferrari til Jessheimdagene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.