Dette opplyser Statens vegvesen i en pressmelding. Fra fredag 8. november kl. 22 til ettermiddagen søndag 10. november vil det være åpent kun ett felt i hver retning på E6 mellom Skedsmovollen og Hvam, cirka 33 km sør for Gardermoen.

Reisende som kommer sørfra og som skal til Oslo Lufthavn på Gardermoen bør derfor beregne ekstra tid.

- For å ha muligheten til å legge om trafikken når vi skal utføre vedlikeholdsarbeider, skal vi etablere to driftsåpninger i midtrekkverket på den fire kilometer lange strekningen mellom Skedsmovollen-krysset og Hvam-krysset, sier byggeleder Yngvar Jahren i Statens vegvesen.

- Åpningene skal utstyres med hydrauliske bommer, forklarer han.

Strekningen er en firefeltsveg. For å få etablert åpninger og bommer i midtrekkverket, må kjørefeltene inn mot midtdeleren stenges mens arbeidet pågår. Det betyr redusert framkommelighet for både nordgående og sørgående trafikk i perioden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.