Videregående-skolene på Øvre og Nedre Romerike har nå gjennomført sin innsamling til Krafttak mot kreft. Til sammen har de 13 skolene fått inn 628.161 kroner.

– Dette er en helt fantastisk sum. Vi hadde ikke klart denne aksjonen uten russen. Vi er veldig takknemlig for at de stiller så velvillig opp. Dette vitner om et stort engasjement hos russen. Skolene i Øvre og Nedre Romerike har slått alle rekorder for fjoråret, melder distriktssjef Ingvild Reitan ved Kreftforeningens distriktskontor Oslo.

Så langt har Oslo Og Akershus fått inn langt over fjorårets sum, og har en halv million mer inn enn i fjor. I skrivende stund er det kommet inn over 3.2 millioner i hele Oslo og Akershus, og ennå er ikke alle summer inne.

Russen på Eidsvoll videregående fortalte til EUB at det var svært viktig å delta på aksjonen

LES OGSÅ: Mia avlyste barnebursdagen – gir heller pengene til kreftsyke barn

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.