Det er blitt en tradisjon at skolestarterne overnatter i barnehagen. Dette er noe barna alltid gleder seg mye til, og det blir en slags markering på at russetiden deres er i gang. Mange av barna kom derfor i russeklær, og i løpet av kvelden kom fire eldre russejenter på besøk. De overrakte russeluer til barna og ga dem is.

I løpet av kvelden ble det også gjennomført flere knuteregler. Barna fikk for eksempel sykle inne, noe som vanligvis naturligvis kun er tillatt utendørs. I tillegg drakk de glass med melk/vann på under fem minutter og fikk ispinne i lua fordi de fikk is av noen større russ. Da dette var over var det duket for kveldsmat, før kvelden fortsatt med film og godis. Ivrige barn sovet til slutt på motorikkrommet i barnehagen den kvelden. Allerede 5.15 morgenen etter var de første barna i farta igjen. Da kunne de kose seg med hyggelige minner fra dagen i forveien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.