Når LHL-sykehuset skal stå ferdig i 2017, trengs det nytt vegnett i området. Dagens T-kryss skal byttes ut med ei rundkjøring. Det er entreprenørfirmaet John Galten AS som er utbyggere.

LES OGSÅ: Tjente 42 millioner kroner på LHL-prosjektet

ER I GANG MED BYGGINGEN

- Nå er vi i gang med byggingen av omkjøringsvegene som skal lede om trafikken mens arbeidet med den nye rundkjøringa pågår, forteller Frank Myhre, daglig leder i John Galten AS.

MYE ARBEID SOM MÅ GJØRES

Rundkjøringa skal etter planen både være ferdig asfaltert og kjørbar i novembermåned.

- Vi er godt i gang, men det er en stor jobb som skal gjøre, og kort byggetid, sier han.

To av armene til den nye rundkjøringa vil gå til fv. 174, mens én skal føre til fv. 454. Den siste av de i alt fire armene, vil føre inn til LHL-klinikkene.

I tillegg til rundkjøringa, skal det også bygges to bussholdeplasser i området.

LES OGSÅ: Ny bru skal være klar denne høsten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.